טיפול לשן שחורה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/09/2015 | 09:25 | מאת: מיכל

שלום, עשיתי טיפול שורש לפני כמה שנים בשן הקדמית שלי והשן השחירה. יש לי קיבוע (בעקבות יישור שינים) ואני מעוניינת בדוק מה אפשר לעשות על מנת לשחזר את השן לצבע לבן. נאמר לי מהרופא שבעקבות הקיבוע זה בעייתי לעשות כתר, האם יש לי עוד אופציות על מנת להחזיר את השן שלי ללבן. זה מפריע לי מאוד מבחינה אסטתית. תודה רבה .

13/09/2015 | 07:20 | מאת: ד"ר אילן לוי

למיכל, אם שינוי הצבע אינו חריף אפשר לנסות טיפול הבהרה לשן. אם הפתרון הוא כתר ניתן להסיר את הקיבוע האורתודונטי, להרכיב כתר ולאחר מכן קיבוע חדש

מנהל פורום טיפולי שיניים