לאחר סתימה בשן טוחנת רגישות לקור

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/09/2015 | 01:42 | מאת: נטלי

לפני כחצי שנה, הרופא שיניים אמר לי שהוא רואה חור קטן בשן טוחנת, וצריך סתימה, אז הוא עשה לי סתימה, ומאז יש לי רגישות לקור בשן, אין כאבים או משהו אחר, רק רגישות לקור, הרופא אומר לי שזה יעבור. עכשיו אחרי הרבה זמן, אני מבינה שזה לא עובר, אז מה עכשיו צריך לעשות, שורש וכתר בגלל זה, למה מסתימה פשוטה, זה צריך לעבור לשורש? יש מצב שהוא לא עשה טוב את הסתימה, בגלל זה יש רגישות לקור? אשמח לתשובה מפורטת.... תודה רבה.

13/09/2015 | 07:17 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנטלי. גם מסתימה קטנה יכולה להתפתח רגישות. יש לבדוק אם השן הרגישה היא אכן השן שטופלה ולא שן שכנה. לא נכון לרוץ על טיפול שורש. אפשר לנסות החלפה של הסתימה

מנהל פורום טיפולי שיניים