דלקת חניכיים שלא מגיבה למוקסיפיין

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/08/2015 | 02:04 | מאת: אבי

שלום רב רופא השיניים נתן לי מוקסיפן 500 3 פעמים ביום לטיפול בדלקת חניכיים לאחר שתל. לצערי לאחר 5 ימים האנטיביוטיקה אינה משפיעה כלל והכאב הולך ומחריף. רופא השיניים שלי נמצא בחו"ל ואני מעוניין לבקש מרופא המשפחה להחליף את הטיפול לאנטיביוטיקה חלופית.לפני המוקסיפן שתיתי dalacine c שעזר לדלקת אך גרם לי לפצע בוושט. מה הטיפול שיהיה הכי יעיל לדלקת חניכיים בחיידקים שעמידים למוקסיפן? תודה רבה

27/08/2015 | 11:51 | מאת: ד"ר אילן לוי

אפשר להחליף את המוקסיפן באוגמנטין. הכאב לא בהכרח מעיד על דלקת

27/08/2015 | 11:52 | מאת: ד"ר אילן לוי

מומלץ גם לבצע שטיפות לחיטוי

מנהל פורום טיפולי שיניים