התייעצות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

22/08/2015 | 15:53 | מאת: חלי

אני אחרי טיפול שורש ומבנה של שן של קיר שבור מתי יודעים בוודאות אם אצטרך הארכת כותרת האם רק לפי מבט כי לא עשו לי עדיין צילום מטיפול השורש אחרי המבנה האם בוודאות יודעים אחרי הכתר הזמני או יכול להיות אחרי המדידות הראשונות לכתר קבוע וזה שחוץ מקיר שבור בטיפול השורש אמרו גם שן מאוד קטנה יש לזה גם השלכות והקיר השבור זה בשן עליונה טוחנת אם זה משנה משהו?

23/08/2015 | 19:36 | מאת: ד"ר אילן לוי

לחלי, אחרי שלב המבנה ניתן לבצע הערכה מדוייקת בעזרת צילום ולעיתים גם ללא צורך בצילום

מנהל פורום טיפולי שיניים