נפיחות בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/08/2015 | 19:42 | מאת: ניסן

שלום ביצעתי טיפול שורש וכתר לפני כחודש . לאחר חיבור הכתר הקבוע התחלתי להרגיש נפיחות בכל הצד הימני בפנים מעל החניכיים ועד מתחת לעין בצילומי סטטוס בשיניים שבוצעו אתמול לא מוצאים כלום. לקחתי אוגמנטין לשבוע היתה הטבה בל הנפיחות חזרה האם יתכן שקשור לטיפול שורש וכתר או משהוא אחר תודה

09/08/2015 | 11:13 | מאת: ד"ר אילן לוי

לניסן, סביר להניח שמדובר בבעיה הקשורה לשורש השן שטופלה, אם כי יתכן גם שהתעוררה בעיה אחרת

09/08/2015 | 12:09 | מאת: ניסן

בצילום שבוצע ביום חמישי בשיניים לא נמצאו ממצאים בטיפול שורש ובנוסף ביצעתי צילום סינוסים היום והכל תקין מה יכולה להיות אם כך הבעיה ומה נדרש לעשות ?

מנהל פורום טיפולי שיניים