מי אמור לעשות לי סד לילה?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/08/2015 | 22:50 | מאת: מירית

הלכתי למומחה פה ולסת אמר לי את צריכה סד, אז הלכתי לרופא שיניים ואמר לי תלכי לרופא שיניים שיקומי, הרופא שיניים שיקומי אמר תלכי לאורטודנט, האורטודנט אמר תלכי לשיקומי, ואז הלכתי לרופא שיניים שיקומי שאמר תלכי לפה ולסת. אז הלכתי ל2 מומחי פה ולסת אחרים והסברתי להם את המצב, הם אמרו שהם רופאי מפרק הלסת ולא רופאי שיניים. מי יכול לעשות לי סד לילה?

09/08/2015 | 11:05 | מאת: ד"ר אילן לוי

למירית, כל רופא שיניים יודע ויכול להכין סד לילה. את יכולה לפנות אלינו ל"חיוך ראשון"

מנהל פורום טיפולי שיניים