לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/08/2015 | 19:32 | מאת: שגית

רציתי לשאול האם לאחר ניתוח הארכת כותרת נותנים אנטביוטיקה במיוחד אחת כמעט כל טיפול או שהצטרכה המון המון משכחי כאבים או אנטביוטיקה וגם זו שן טוחנת שנפלה הרבה פעמים והיא קטנה מאוד, ועוד שאלה והאם מספיק לקחת יום הניתוח ויום למחרת חופש כלומר לאחר יומיים בסדר כבר לחזור לשגרה לא אמורים כבר להיות כאבים

02/08/2015 | 11:29 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשגית, כל מקרה לגופו. שאלי את הרופא אם יש צורך באנטיביוטיקה. כך גם לגבי הכאבים - שונה מאדם לאדם. סביר להניח שיומיים יספיקו

מנהל פורום טיפולי שיניים