מגבלות תמוהות על משחת שיניים סנסודיין

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/07/2015 | 12:46 | מאת: אסף

בעצת השיננית עברתי למשחת שיניים סנסודיין דואל-קייר (Sensodyne Dual Care). על השפופרת מופיע הכיתוב "אין להשתמש מעבר ל-4 שבועות". זה אמיתי? השיננית התכוונה שאשתמש במשחה הזאת באופן קבוע. כמו כן, רשום "יש לצחצח את השיניים פעמיים ביום, אך לא יותר משלוש פעמים ביום". אני מצחצח אחרי כל ארוחה, כלומר 3-5 פעמים ביום. האם המשחה הזאת לא מתאימה להרגלי הצחצוח שלי? האם ניתן לשלב את המשחה הזאת עם משחה אחרת, ללא המגבלות האלו? האם יש להפסיק את השימוש אחרי 4 שבועות ולעבור למשחה אחרת? אחרי כמה זמן אפשר לחזור להשתמש במשחה הזאת?

29/07/2015 | 13:39 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאסף, משחת סנסודיין מיועדת לשימוש בשיניים רגישות. אם לאחר 4 שבועות שימוש אין שיפור, יש צורך בבירור נוסף לגבי מקור הכאב. את כל המידע בנושא ניתן לקבל באתר של סנסודיין. אין מניעה לשלב שימוש במספר משחות. לגבי צחצוח שיניים - כל המרבה הרי זה משובח

מנהל פורום טיפולי שיניים