גשר על שתלים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/07/2015 | 11:13 | מאת: ital

אני גרה בחו"ל, עשו לי בארץ גשר על 34 עד 37 , כאשר יש שתל על 34 ועל 36 ושן 37 באויר וכוחות הלעיסה גורמים לגשר ליפול אחת לכמה חודשים. 1. האם ניתן לנסר את הגשר ולהפריד את 37 ושהגשר ישאר תקין, ולבצע שתל חדש ב 37 ? 2. במידה וידביקו את הגשר הקיים כפי שהוא היום בדבק קבוע, הבנתי שלא תהיה אפשרות להוריד את הגשר במידה ויהיה צורך רק לנסרו. א. מה קורה במצב כזה לשתלים? ב. מה הסיכויים לסיבוכים בשתלים תחת גשר? תודה רבה

27/07/2015 | 14:51 | מאת: ד"ר אילן לוי

שן 37 תלויה ללא תמיכה מתחתיה. לעיסה עליה גורמת תנועת מנוף שתולשת את הגשר ממקומו. ניתן להפריד אותה מהגשר. ניתן גם להדביק את הגשר ובהמשך לבצע את ההפרדה בפה. הטילטולים של הגשר מזיקים לשתלים ועם הזמן עלולים לגרום לפגיעה בהם

מנהל פורום טיפולי שיניים