בעיות בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/07/2015 | 09:27 | מאת: משה

שלום מגיל 17 אני סובל מנפיחות וכאבים הולכים וחוזרים בשיני בינה, כיום אחרי 4 שנים השיניים עדיין לא יצאו עד הסוף והשן השמאלית אפילו לא הגיעה לחצי, בשנה האחרונה אין לי כאבים יותר אבל יש משהו שמטריד אותי יותר, תמיד שאני נוגע עם הלשון או עם האצבע באזור של השן בינה השמאלית(יש שם מין כיס כזה) יש טעם וריח מאוד מסריח באופן קבוע גם אם ציחצחתי את המקום אחרי שעה זה חוזר ואני חושש שזה גורם לריח רע מהפה. בנוסף יש תופעה מוזרה של כאבים בשיניים למעלה בצד שמאל כשאני אוכל שוקולד או דברים מתוקים יש כאבים חזקים לדקה שתיים, ובצד יצין אין את זה אז אני נאלץ לאכול מתוק רק בצד אחד. בבדיקה אצל הרופא הוא אמר שהשיני בינה זה כאבים טבעיים(לא עשה צילום)ובקשר לריח הוא אמר לעשות שטיפות(שלא עוזרות) ובקשר לכאב עם המתוק הוא אומר שאיון חורים או משהו ואין לו מושג ממה זה נובע. מה הבעיה לדעתך?

27/07/2015 | 14:48 | מאת: ד"ר אילן לוי

למשה, כאשר השן בבקיעה חלקית ישנו מעין וילון של החניכיים שמכסה אותה. בין השן והחניכיים מצטברות שאריות גורמות לריח רע. כאב ממתוק מעיד עפי"ר על חור עמוק ובהחלט כדאי לצלם. נסה רופא אחר שגם יפנה אותך לצילום פנורמי ואולי גם ימליץ לך על עקירת שיניי הבינה

מנהל פורום טיפולי שיניים