טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

23/07/2015 | 20:11 | מאת: שירלי

עשו לי טיפול שורש בשן . הכאבים מתחילים לדרוך אבל לא לגמרי המקום עוד רגיש במיוחד בטעות אם אני בטעות אוכלת אפילו טיפה בצד הזה אפילו אם רך או סתם תנועה עם הפה או צחצוח שיניים האם זה הגיוני ? והאם במצב כזה אני יכולה כבר לעשות טיפול שיננית וגם להמשיך כבר למבנה במיוחד שרגיש מאוד ואם לא תוך כמה זמן כדאי עוד לחכות עד שבטוח יהיה ניתן (אני 3 ימים אחרי הטיפול).

26/07/2015 | 11:16 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשירלי, הכאבים יכולים לארוך עד שבועיים. אם בסגירת הפה יש כאב יש לחזור אל הרופא כדי שינמיך את הסתימה הזמנית. אין סיבה לעכב טיפול שיננית. עם המבנה כדאי להמתין עד חלוף הכאב

מנהל פורום טיפולי שיניים