כאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

17/07/2015 | 17:55 | מאת: דורית

אני באמצע טיפול שורש - עברתי טיפול אחד , ואצטרך שבוע הבא עוד אחד , אבל שאלתי היא האם הגיוני שיש כאבים 3 ימים אחרי הטיפול הראשון למרות שלא אותם כאבים בלתי נסבלים שהיו לפני , אבל הכאבים הם גם ספונטניים וגם בלעיסה / או בנגיעה/צחצוח האם זה הגיוני ויש משהוא לעשות להפחית את הכאב או פשוט זה ענין של זמן וככה זה צריך להיות וזה כאב שמורגש כמו כאב של לחץ , האם זה הגיוני וזה אמור להשתחרר אחרי המפגש השני?

19/07/2015 | 21:06 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדורית, קורה שיש כאבים במהלך טיפול שורש וגם לאחר סיומו. ההחלמה של השן אורכת עד שבועיים

מנהל פורום טיפולי שיניים