כאב עז בשן עקב מוגלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/07/2015 | 13:38 | מאת: סבינה

היי ביום שבת החלו לי כאבים מטורפים בשן טוחנת למטה , ביקרתי אצל רופא שיניים שעשה לי צילום וראה שיש לי מוגלה בשן , נתן לי אנטיביוטיקה , היום זהו היום השלישי שאני נוטלת את האנטיביוטיקה ואין שום שיפור , אני סובלת מכאבים עזים בשן ובחניכיים , עד כדי כך שאני לא מצליחה לישון לילה שלם , איך אפשר להקל על הכאב? , אני צריכה לסבול ככה עד שבוע הבא לבדיקה אצל רופא מומחה שיחדש לי את הטיפול שורש .

19/07/2015 | 21:00 | מאת: ד"ר אילן לוי

לסבינה, הפסקת הכאב תהיה רק כאשר השן תיפתח והמומחה יוציא את טיפול השורש הישן. בינתיים האנטיביוטיקה תרגיע מעט את המצב

מנהל פורום טיפולי שיניים