שן אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/06/2015 | 11:33 | מאת: יוסי

יש לי שן כשנה וחצי אחרי טיפול שורש. מאז הרכבת הכתר (במשך כשנה וחצי), כל מגע שמפעיל לחץ או תזוזה על השן מלווה בכאב "קל" כמו תחושה של שן חלב שזזה. הכתר הולף, בוצעו צילומים, בוצע ניקי שיננית, ולאחרונה אף בוצע חשיפת חניכיים עד לעצם לבדיקה אם השן סדוקה, במהלכה נתגלתה מעט דלקת בחיבור השן לעצם שנוקתה, (השן שלמה ולא סדוקה, אין רגישות לחום וקור, והשיניים הסמוכות תקינות - הכאב בוודאות מבסיס השן הזו), מעבר למה שנעשה, מה עוד אפשר לעשות..? מה זה יכול להיות, זה מאוד מציק...

25/06/2015 | 12:08 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליוסי, אם כל האפשרויות מוצו מה שנשאר לצערי זה או להמשיך עם הקיים או לעקור את השן.

מנהל פורום טיפולי שיניים