השלמת טיפול שורש והריון

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/05/2015 | 12:59 | מאת: דנה

שלום. עשיתי טיפול שורש לפני כחודש בכללית סמייל. אמרו לי שטיםול השורש מורכב מכמה שלבים - טיפול השורש עצמו, ואז הרכבת מבנה, והרכבת כתר. עשיתי את החלק הראשון וכרגע יש לי סתימה זמנית. כשבוע לאחר טיפול השורש גיליתי שאני בהריון, ואני מעדיפה לא לבצע טיפולים נוספים בהריון. האם אני יכולה להישאר עם הסתימה הזמנית עד הלידה או שזה יצור בעיות? תודה

26/05/2015 | 19:26 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדנה, אין מניעה להמשיך את הטיפול בהריון כדאי לפחות לבצע את המבנה כי השן כרגע בסכנת שבירה

מנהל פורום טיפולי שיניים