שתל בשן 37

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/05/2015 | 16:39 | מאת: ניסים

היי, בעקבות מספר חוות דעת בנושא אשמח באם אוכל לקבל תשובה חד משמית בנושא. את שן 37 עקרתי מלפני חצי שנה בעקבות התפתחות של דלקת. וכעת עליי לעשות שתל. אולם, בשן 38 יש לי סתימת שורש מלפני 20 שנה שנעשתה בצורה מדויקת ביותר ע"י רופאה מומחית ללא כתר קבוע. כאשר באתי לקבל הצעת מחיר לשתל בשן 37 נאמר לי על ידי חלק מהרופאים שחוץ מהשתל אינ חייב גם לעשות את הכתר בשן 38 מאחר והשתל עשוי לדחוף אותה והיא עשויה להישבר. חלק מהרופאים טענו שאם אין לי כאבים בשן זו עד כה אזי שאין צורך בכתר מלבד השתל. אודה לחוות דעת מקצועית בנושא תודה רבה! ניסים

26/05/2015 | 19:39 | מאת: ד"ר אילן לוי

לניסים, אין קביעה חד משמעית וכל מקרה לגופו. מתיאורך אני מסיק שהכתר ב-38 מיותר

מנהל פורום טיפולי שיניים