טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/05/2015 | 21:26 | מאת: יערה

יש לי כאבים גדולים בעיקר אחרי צחצוח וניקוי שכואב מאוד ונמשכים שעות , וגם כאבים ספונטנים וגם אחרי שתיה קרה וחמה , וגם לפעמים העיר אותי פעם פעמיים בלילה בשבועיים האחרונים , ולא מוצאים כלום לא בהסתכלות ולא בצילום הרנטגן ושולחים אותי למומחה לטיפול שורש שאלתי מה יש למומחה שיכול לעשות ולמצוא שרופא רגיל לא מצא?

11/05/2015 | 09:32 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליערה, שאלה נכונה, מומחה לטיפולי שורש יודע לבצע טיפול שורש טוב יותר. אבל לפני כן צריך לאבחן מה הבעיה. נסי רופא אחר

14/05/2015 | 19:43 | מאת: יערה

היום שוב הלכתי כי ממש כאבים חזקים , אבל לרופאה אחרת לשורש ובאמת התעקשו שכדאי לנסות את זה וראו שכואב , אבל גם ראו חור קטן בצילום שעד כה פספסו אז אני אנסה בכל זאת אולי אנסה להציל וגם אמרו אם לא יילך ברגע שאת לא יכולה קובעים לך במהירות טיפול שורש , אז ניתן צ'אנס , אבל שאלה אחת מה ההבדל בין סתימה זמנית לרגילה בשמירה ובסכנות שיש לסתימה כזאת?

מנהל פורום טיפולי שיניים