תחושה מוזרה בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/05/2015 | 13:12 | מאת: -

שלום עברתי לפני כמה חודשים סתימה קטנה במשטח האחורי של שן 11. בזמן האחרון יש ימים שאני קמה בבוקר עם תחושת דגדוג או זרם שאינו כואב, באזור החיבור של השן לחניכיים מאחוריה. יש קצת נסיגת חניכיים אחרויות בשן הזו כשאני משווה לשן שלידה. מה שמוזר הוא שהתחושה הזו באה פעם בשבוע בערך כשאני מתעורר מהשינה, נמשכת כל היום ואז חולפת מעצמה. אני שמה לב שהתחושה הזו גוברת כשאני סוגרת את הפה (מהדקת שיניים תחתונות לעליונות), ובנוסף בזמן האחרון היתה קצת תזוזה של השן הזו והשן שלידה (עברתי בעבר יישור שיניים אך לא שמו לי קיבוע ולכן יש קצת תזוזה..) ממה זה יכול להגרם? יתכן שיש קשר לנסיגת חניכיים בשן הזו? מה ניתן לעשות?

10/05/2015 | 21:14 | מאת: ד"ר אילן לוי

היצגת תמונה מגוונת מבחינת הממצאים הקליניים. צריך שרופא יראה במה המדובר

מנהל פורום טיפולי שיניים