מי פה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/05/2015 | 23:42 | מאת: משה

שלום, השיננית אצלה אני מטופל (קופ"ח כללית) אמרה לי שעלי להתחיל לשטוף הפה עם מי פה בוקר וערב כחלק משגרת יומי. רציתי להשתמש במי פה "תיאודנט" (המשולש הירוק), אך לטענתה מי פה אלו הינם טיפוליים לשבוע בלבד וגם מצהיבים את השיניים. אני רוצה להשתמש במי פה אלו היות והם ללא אלכוהול ועלותם משתלמת כספית. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מי פה אלו. כמו כן, השיננית המליצה להשתמש במי פה לשימוש יומי של אקווהפרש, קולגייט ואחרים. על מה אתם ממליצים לשימוש יומי שאינו מצהיב את השיניים ?

10/05/2015 | 21:08 | מאת: ד"ר אילן לוי

למשה, סרוק את המדף בבית המרקחת ומצא מי פה שאינם מכילים אלכוהול. אבל אתה זקוק לחומר שמחטא את הפה ולא למנטרל ריחות

11/05/2015 | 00:32 | מאת: משה

תודה על תשובתך. * מה דעתך על תיאודנט הירוק ? * האם עדיף מי פה עם אלכוהול או עם חומר חליפי לחיטוי ?

מנהל פורום טיפולי שיניים