שן קידמית יפה ללא רוח חיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

29/04/2015 | 16:20 | מאת: חן

השן קידמית שלי לא חיה ואני צריכה לעבור טיפול שורש. השאלות שלי הן: 1. האם אני צריכה לעשות אחרי הטיפול שורש הלבנה ומבנה? (הרופא לא ממליץ לי לעשות כתר כרגע) 2. אם אני לא עושה כתר אז מספיק לעשות טיפול שורש ואחרי זה הלבנה וזהו? ללא מבנה. 3.אני מעוניינת לעשות גשר פנימי. האם המבנה יפריע?

30/04/2015 | 17:22 | מאת: ד"ר אילן לוי

אין סיבה לא לבצע מבנה אבל ניתן להסתפק בסתימה המבנה לא יפריע לטיפול אורתודונטי

30/04/2015 | 18:41 | מאת: חן

אז מה המלצה שלך? שעדיף וכדאי לבצע הלבנה ומבנה? מאשר רק הלבנה וסתימה? כי פשוט הבנתי שמבנה עושים רק שצריך כתר..

03/05/2015 | 11:26 | מאת: ד"ר אילן לוי

המבנה מחזק את השן ומומלץ לבצעו

מנהל פורום טיפולי שיניים