כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/04/2015 | 00:41 | מאת: רונן

בבדיקה שגרתית נמסר לי שהכתר מעל השתל מתנדנד ורצוי להרימו להבריג את הבורג למבנה ולהחזיר את הכתר... אני לא הרגשתי זאת וזה לא הפריע לי בכלל, אלא שלא הצליחו להוציא את הכתר אלא באמצעות חור כעת הכתר נשבר בחלקו ( החרסינה) השאלה אם אני חייב להחליף אותו ? האם המתכת שמתחת לחרסינה אכן מספיק כדי לעמוד בעומסים ? ואם אחליף, מי צריך לשלם על הכתר ?

29/04/2015 | 12:28 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרונן, המצב שכתר מתנדנד על שתל אינו רצוי ועלול לגרום לאבדן השתל. לכן טוב עשו שהידקו את המבנה. כתר שבור אינו מהווה בעיה רפואית או תפקודית אלא רק בעיה הקשורה באי נוחות ובאסתטיקה. לגבי התשלום, זה כפוף למה שתסכם עם הרופא המטפל, תלוי גם מה טווח הזמן שהכתר היה בפה.

מנהל פורום טיפולי שיניים