זריקת הרדמה בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/04/2015 | 22:07 | מאת: קרן

שלום רב, לפני כשבועיים עשיתי סתימה עמוקה, הרופא הזריק לי זריקת הרדמה ולאחר מכן התחלתי לרעוד במשך כמה דקות לאחר שההרדמה התפוגגה החלו לי כאבים עזים , תחושת אי נוחות, תחושת לחץ, כבדות, נימול בצד השמאלי של הלשון פניתי לרופא והוא אמר לי שהסתימה תקינה והחניכיים תקינות ולקחת משככי כאבים לאחר כמה ימים נגשתי אליו שוב והוא נתן לי אתופן 600 מילגרם 2 בחום, בנוסף הבחנתי בנקודת דם בדיוק במקום שהזריק את חומר ההרדמה והוא טוען שנשכתי בטעות, השאלה אם זה יעבור? אני ממש מודאגת?

29/04/2015 | 12:14 | מאת: ד"ר אילן לוי

לקרן, כל התופעות שאת מתארת מוכרות. אין סיבה לדאגה. מעט סבלנות והמקום יחלים

מנהל פורום טיפולי שיניים