משחת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/03/2015 | 17:52 | מאת: יערה

קניתי בטעות משחת שיניים של שיקום והגנה לשיניים רגישות שקונה כל הזמן ורשום היה שהיא גם מלבינה לא שמתי לב , האם ההלבנה שיש במשחות שיניים לא רק מלבינה אלא עושה את הפעולות הרגילות + הלבנה יכולה לעשות נזק בשימוש במשחה הנ"ל ?

08/03/2015 | 20:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליערה, לעיתים יש במשחות המכונות מלבינות חומר שגורם לשיוף האמאיל. פעולה זו אינה רצויה

08/03/2015 | 20:22 | מאת: יערה

זו משחת שיניים שלא רק מלבינה אלא תוספת לפעולות הרגילות וזה חברה טובה סנסודיין האם אפשר להשתמש או כדאי לוותר?

מנהל פורום טיפולי שיניים