כאב בלעיסה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

26/02/2015 | 10:37 | מאת: דנה

שלום, לפני כשבועיים עברתי סתימה קטנה בשן עליונה, הרביעית מהאמצע בצד שמאל. לפני יומיים התחילה רגישות בצד שמאל למטה (חשבתי שזה בגלל שן בינה) ואז כשאכלתי הרגשתי כאב/רגישות למעלה בלעיסה, והיה לי קשה להבין מאיזה שן בדיוק מגיע הכאב. הכאב הוא רק בלעיסה של מזון, זאת אומרת כשאני לוחצת/סוגרת את הפה חזק/מקישה על השן- לא מרגישה דבר. אתמול הלכתי לרופא שיניים שביצע צילום נשך ואמר שהכל נראה תקין. הוא שייף קצת את הסתימה כי אמר שייתכן שזהו מקור הכאב. בהנחה שזו הסיבה- תוך כמה ימים הרגישות בלעיסה אמורה לעבור? קראתי באינטרנט על "סדק בשן/בסתימה" ואני ממש מפחדת שזה המקרה ושאצטרך לעבור עקירה.. אם הכאב לא יעבור מדובר בהכרח בסדק? תודה

26/02/2015 | 10:55 | מאת: דנה

שכחתי לציין שניסיתי ללחוץ עם קיסם שיניים על אזורים שונים בשיניים העליונות כדי לאתר מאיזה שן מגיע הכאב אבל פשוט לא כואב לי.. חשבתי שקיסם יהיה יעיל כמו אוכל שנדחס לאזור.. אבל שמתי לב שיש אזור בחניכיים שכואב לי במגע של הקיסם- ייתכן שמקור הכאב הוא בחניכיים בגלל דלקת ולא בשן?

01/03/2015 | 09:29 | מאת: דנה

עכשיו זה הרבה פחות מורגש מלפני שבוע

מנהל פורום טיפולי שיניים