אי נוחות בשן עם כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/02/2015 | 19:28 | מאת: רונית

שלום לפני שנה סיימתי טיפול שורש וכתר לאחרונה יש לי תחושת אי נוחות וממש מציק לי באיזור השן עם הכתר קשה לי להסביר בדיוק, זה לא כאבים ואין לי בעיה לאכול חם וקר אבל ממש ממש מציק לי עברתי ניקיון עמוק בהרדמה של שיננית וזה לא עזר אשמח לקבל תשובות ממה זה יכול להיות תודה

20/02/2015 | 12:46 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרונית, אין די מידע כדי לדייק בתשובה. כדי לבצע צילום ולראות אם יש בעיה בשורש של השן. אפשרות נוספת - אולי הכתר הודבק בדבק זמני ויש להעבירו להדבקה קבועה

מנהל פורום טיפולי שיניים