השלמות קטנות של שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

04/02/2015 | 12:35 | מאת: יותם

שלום רב, לאחר תאונה נשברו לי רוב השיניים הקדמיות ומעט זזו (מנח סגירת הפה השתנה), השברים הם קטנים ולכן כל פעם שאני מבצע השלמות הן נופלות לאחר מס' חודשים, אפילו ימים. רופאי השיניים מזהירים אותי מראש שההשלמה תיפול מהר ואין פתרון לכך. האם יש פתרון לכך, שאינו מותנה בהחלפת השן (כתר וכו')?

04/02/2015 | 20:48 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליותם. אם השברים ממש בקצות השיניים אולי עדיף ללטש את הפינות אפילו במחיר של שיניים מעט קצרות יותר. הכתר יכול להיות פתרון אבל לצורך בצוע הכתר יש לשייף את השיניים ולעיתים גם לבצע בהן טיפולי שורש

מנהל פורום טיפולי שיניים