שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/12/2014 | 17:11 | מאת: דנית

רציתי לשאול האם גם שבר וגם דלקת המצריכים טיפול שורש למרות שלא רואים במבט רואים בצילום את שניהם אם יש ורואים אם צריך טיפול שורש. יש לי סתימה וכאבים ספומטנית גם והרבה זמן גם אחרי הגירוי ובמבט לא ראו כלום ונאמר שנחכה אבל בינתיים התחילו כאבים גם ספונטנית וגם הרבה אחרי הגירוי מה דעתך האם צריך טיפול שורש והאם בצילום יראו בטוח או גם שיספיק התיאור החדש שהחמיר , ומדובר בשן טוחנת תחתונה , ורק בה כואב שום שן אחרת שקרובה אליה לא משפיעה ולא כואבת , בגלל זה אני כבר לא בטוחה שזו רגישות , ואם אחכה איזה שבוע-שבועיים כמה זה יכול להחמיר. ודבר נוסף משתמשת גם במשחות שיניים לשיניים רגישות , וגם ג'ל להקלה ושום דבר לא עוזר.

18/12/2014 | 16:12 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדנה, ההחלטה לבצע טיפול שורש יכולה להיקבע לפי מידת הכאב ו/או לפי הממצא בצילום הרנטגן. לא כדאי לחכות כי הכאב עלול להחמיר בטווח זמן קצר

מנהל פורום טיפולי שיניים