שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/12/2014 | 13:46 | מאת: נעמה

האם רגישות בשן יכולה להיות מעל חודש , למרות השימוש במשחה לשיניים רגישות או שזמן כזה זה כבר סימן למשהו אחר? אציין גם שמשתמשת במשחת שיניים לרגישות בשן.כי לפי מה שאמרו כרגע לא רואים במבט ונראה הכל תקין מציעים שאחכה עוד קצת ובביקור הבא נבדוק שוב ונראה אם יש החמרה או לא? ואם זה משהו אחר כלומר חור או שבר תוך כמה זמן זה מתפתח למצב חזק יותר בדרך כלל , אם כבר חודש אם זה מצב כזה של חור המצב כבר היה אמור להחמיר?

07/12/2014 | 09:58 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנעמה, רגישות בשן יכולה לארוך זמן רב. יש לרופא השיניים חומרים שיכולים להפחית אותה. אפשר לנסות

07/12/2014 | 10:14 | מאת: נעמה

האם אבל כאב ספונטני עדיין זה יכול להיות רגישות או שזה מצביע כבר על טיפול שורש?

מנהל פורום טיפולי שיניים