שאלה שנשאלה קודם

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/12/2014 | 22:01 | מאת: אביטל

שלום ד"ר, בשאלה ששאלתי רשמתי בכותרת את הדואר אלקטרוני. אשמח אם הודעה תימחק ותשיב לי על השאלה בהודעה הנוכחית. השאלה היתה, אם ניתן לוודא ללא צילום שהעששת נוקתה עד הסוף בסתימה עמוקה שגובלת בטיפול שורש ? והאם זה לגיטימי ומקובל לבקש לעשות צילום כדי לוודא שלא נשארה עששת לאחר הסתימה ( הסתימה בוצעה לפני כשבוע וחצי ) תודה רבה וסליחה.

02/12/2014 | 12:14 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאביטל, שאלתך הקודמת הוסרה מהפורום. לשאלתך - אם את מודאגת את יכולה בהחלט לבקש צילום אבל זה די מיותר. היכולת האבחנתית של הצילום אינה גבוהה. כלומר - גם אם נותרה עששת הצילום לא תמיד יראה אותה. ד.א. במקרים של עששת עמוקה אנחנו לעיתים לא מנקים הכל כדי לא להגיע לט"ש

מנהל פורום טיפולי שיניים