לא הוחלף כתר זמני

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/12/2014 | 19:26 | מאת: נופר

שלום, כשהייתי קטנה בערך 11 שברתי את השן הקידמית השמאלית ואת זאת שלידה. זאת שלידה השלימו לי חצי ממני והשמאלית זכורה לי ככאב אחד גדול כל הזמן שמו לי כתר זמני והוא נפל, הפעם האחרונה הייתי בגיל 15 אולי שמו לי כתר זמני שהיה אמור להשאר עד גיל 18, אני כבר בת 23! החוויה הזאת זכורה לי רע מאוד זה היה מלווה בכאבים נוראיים ורק זכור לי שכאילו הכניסו לי בורג לחניכיים. השן ניראת כבר מזעזע היא החליפה צבע והחניכיים שמעלייה נהיו כחולות. עכשיו השאלה היא מובן לי שהגיע הזמן להחליף אבל זהו תהליך פשוט? או שתהליך שמצריך כמה פגישות מכאיבות? אודה על התייחסותכם

02/12/2014 | 12:10 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנופר, אין סיבה שהחלפת כתר תהיה כרוכה בכאבים. יחד עם זאת מצב השן אינו ברור ויתכן שאין מדובר רק בהחלפת הכתר.

מנהל פורום טיפולי שיניים