שיקום הפה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

30/11/2014 | 12:06 | מאת: זוהר

שלום, לאחרונה, עקב התדרדרות במצב השיניים בפי, ניגשתי ל-6 רופאי שיניים לקבל חוות דעת והצעות מחיר, וזאת כדי להתחיל בשיקום הפה. לדאבוני, קיבלתי מכל אחד מהרופאים חוות דעת שונים ואפילו די נוגדים האחד את השני, לרבות גם הצעות המחיר שקיבלתי. אי לכך, אני מאוד מאוד מבולבלת וממש לא יודעת מה לעשות. מה עושים במקרה כזה?? אני חייבת להתחיל בדחיפות טיפול ובשיקום הפה. תודה מראש.

02/12/2014 | 12:06 | מאת: ד"ר אילן לוי

לזוהר, ככל שתכנית הטיפול מורכבת יותר תיתכנה גישות טיפוליות שונות. במקרה זה מה שנותר לך זה להפעיל את שיקול הדעת שלך. אם את זקוקה לעזרה שלי התקשרי ל 03-9514014

מנהל פורום טיפולי שיניים