שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

30/11/2014 | 07:51 | מאת: חנן

יש לי גשר ומבנה מעל 3 שיניים. לאחרונה הרגשתי טעם מר מאזור זה. הלכתי למרפאת שיניים אשר צילמו את האזור ולא מצאו סימן לדלקת. ברצוני לשאול האם הטעם המר עשוי להיות מהתמוססות המבנה או דבק? אני חושש שיכול להיות שהטעם המר עשוי להיות מחומרים שעשויים לפגוע בבריאות. האם זה יכול להיות? בתודה

30/11/2014 | 11:20 | מאת: ד"ר אילן לוי

לחנן, לטעם בפה יכולות להיות מספר סיבות. בהחלט יתכן שמדובר בשחרור חלקי של הגשר. החומרים אינם פוגעים בבריאות אבל אם נוצר מרווח בין השן והגשר יכול להתפתח ריקבון של השן.

מנהל פורום טיפולי שיניים