האם זה הגיוני?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/11/2014 | 18:25 | מאת: נטע

האם זה הגיוני שהסתימה לבנה שנעשתה לפני שנתיים צריכה עכשיו טיפול סתימה חדשה או אפילו טיפול שורש? פתאום יש לי כאבים בסתימה הזאת בהתחלה כמעט לא מורגש או אפילו רק פעם בכמה ימים כלומר פתאום כן מציק מאוד ופתאום כמה ימים שום כלום. והיום ואתמול הרגשתי כאב יותר ספונטני מה זה אומר ועשיתי גם איזה נגיעה קצת יותר חזקה והרגשתי במקום מסוים בשן כאבים ואפילו הקפיץ אותי קלות מה נראה לך שיש לי ומה הטיפול אני בדרך! כלל ואיך הגיוני שהסתימה כבר כעבור שנתיים לא מחזיקה ? אציין שכמעט ולא אוכלת או שותה דברים ממותקים ושומרת מאוד על הגיינה

27/11/2014 | 20:34 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנטע, אכן קורה שיש לחזור על בצוע שחזור אחרי שנתיים ולעיתים גם יש צורך בט"ש. השמירה על השיניים חשובה ותורמת אבל לא מונעת באופן מוחלט

מנהל פורום טיפולי שיניים