3 D WHITEלהלבין את השיניים ממוץ ? גם אם יש סתימות?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/11/2014 | 15:52 | מאת: eden

יש לי בפה כ 6 סתימות ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להשתמש במדקה הזו בכללי אם יש לזה השלכות לא טובות. וגם רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בסתימות באיזה צורה. יש לי 2 סתימות פנימיות בשיניים שנמצאות למעלה החצוניות ויש 2 ועוד 2 מקבילות אחד לשני למעלה ולמטה השיניים טוחנות. מה עושים ? ממולץ להשתמש או לא? הבנתי שזה איזה משהוא חומצתי שמלבין את השן .

16/11/2014 | 22:06 | מאת: ד"ר אילן לוי

לעדן, חדשות לבקרים צצים פרסומים על חומרי הלבנה שונים. מומלץ לעבור הבהרת שיניים אצל רופא שיניים. מדובר בחומרים שאינם נמכרים בבתי המרקחת

17/11/2014 | 19:20 | מאת: eden

אני לא כ"כ הבנתי אותך. זה שיש חדשות לטובה או לרעה. מה לא ממליץ לי להשתמש במדבקות האלה באופון כללי ? ומה לגבי הסתימות זה יכול לפגוע בהם ?

מנהל פורום טיפולי שיניים