שבר?עששת? לפני בדיקה התייעצות אחרונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

11/11/2014 | 18:56 | מאת: דינה

בהמשך לשאלתי לפני כמה ימים: השאלה היא הכאבים לא כל הזמן אלא הולכים ובאים ובזמן ההברשה זה הכי כואב באכילה לפעמים כן ולפעמים לאף ולעיתים גם ממשיך זמן מה אחרי הארוכה ומטריד איזה זמן מה וגם העוצמה לא זהה וגם בניקוש בנקודה מאוד ספציפית האם זה הגיוני והאם זה סובל דיחוי לקצת עד התור שיש לי בעוד שבועיים! והאם זה נראה כמו שמצריך שורש או משהו אחר ומה עושים באמת אם זה צורך בשורש על שן שיש בה סתימה מורידים את הסתימה בדרך כלל או איך הולכת בכלל הפרצדורה?

14/11/2014 | 13:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדינה, אם אין מדובר בכאב חזק ניתן בהחלט להמתין למועד התור. אם יש צורך בטיפול שורש מנקבים פתח דרך הסתימה הקיימת כדי להגיע אל השורש

מנהל פורום טיפולי שיניים