נקודה לבנה בחניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/11/2014 | 13:56 | מאת: אלון

שלום לד"ר הנכבד עברתי לפני שנה השתלה של 2 שתלים בלסת תחתונה לפני יומיים בערך הופיעה לי נקודה לבנה בחניכיים בפנים הפה מעל השתל השמאלי הנקודה לא כואבת אני קראתי באינטרנט כתבות שאם נקודה או פצע כזה לא עוברים אחרי שבועיים מדובר על גידול סרטני אני נורא חושש שמדובר בגידול סרטני ולא בפצע אחר האם יתכן שזה יכול להיות גם מוגלה ללא כאבים תודה רבה לך ד"ר נכבד ושבוע נפלא והמון בריאות

14/11/2014 | 13:16 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאלון, נקודה לבנה יכולה להיגרם ממספר סיבות. הכלל של סרטן אחרי שבועיים אינו נכון. כדאי לגשת לרופא להיבדק

14/11/2014 | 19:22 | מאת: אלון

לד''ר אילן לוי תודה רבה ועוד שאלה קטנה ברשותך לפני שהיה לי את הנקודה הלבנה בפה היו לי 2 פסים שחורים בולטים כאלו בצדדים מתחת ללשון רופא השיניים שלי טוען שאלו כלי דם בלשון האם זה נראה תקין ? תודה רבה לך ד''ר יקר שיהיה לך סוף שבוע נפלא

מנהל פורום טיפולי שיניים