"פסים" בהירים בזגוגית השיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/11/2014 | 11:42 | מאת: פרח

שלום רב , מידי פעם מופיעים לי בבוקר מעין "פסים" רוחביים בהירים על קדמת השיניים הקדמיות ( במרכזן ) , התופעה גורמת שמרכז השיניים נראה צחור יותר ממה שהוא , ורק לאחר אכילה או שתייה זה נעלם.. זה אינו מכאיב או משהו , שאלתי אלייך היא מדוע זה מופיע בצחצוח הראשון של הבוקר דווקא ומה ניתן לעשות ? הגיוני שבמהלך היום או למחרת זה כבר נעלם.. ? אשמח לשמוע תבונתך בנושא שכן יש פעמים שזה יותר מכמה ימים וזה קצת לא נעים.. באופן כללי , מקפידה על צחצוח בוקר וערב , ניקוי בחוט , ושטיפת מי פה לפני השינה . תודה ושבוע טוב :)

09/11/2014 | 19:50 | מאת: ד"ר אילן לוי

הפסים נוצרים ע"י רובד חיידקים שמצטבר בלילה על השיניים. צחצוח שיניים פותר את הבעיה

מנהל פורום טיפולי שיניים