שבר בסתימה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

02/11/2014 | 19:15 | מאת: רוית

נראה לי שיש לי שבר בשן : אם יש שבר לא גדול בסתימה האם בדרך כלל אפשר לתקן את הסתימה או שצריך סתימה חדשה או כתר מה בדרך כלל עושים במצב כזה? והאם מצב שהמברשת נוגעת שם אז זה כואב האם זה הגיוני?

02/11/2014 | 20:25 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרוית, כל מקרה לגופו אבל קרוב לודאי שיש להחליף את השחזור. הרגישות יכולה בהחלט להיות קשורה

02/11/2014 | 20:30 | מאת: רוית

האם הרופאה תוכל לזהות ללא צילום כי אני עדיין לא בטוחה אחת מ-2 שיניים איזו מהם הבעייתית והכאב בהרבה יותר מגיע אחרי שטיפת שיניים לעיתים גם למגע , אבל שאוכלים כמעט ולא מפריע.

מנהל פורום טיפולי שיניים