צחצוח שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/10/2014 | 10:14 | מאת: משה

שלום וברכה, אני גבר בן 33 ומעולם לא נזקקתי לטיפול שיניים. הלכתי מספר פעמים לרופא ועשיתי צילום ואין לי חורים או כל בעיה אחרת ואף פעם לא היו לי כאבי שיניים (כמה מאחיי גם הם אינם סובלים מבעיות בשיניים). אודה ואתוודה כי לא הייתי מצחצח שיניים אף פעם. בשבוע האחרון התחלתי לצחצח, ורציתי לשאול האם הצחצוח עלול להזיק לי באון כל שהוא. תודה רבה!

28/10/2014 | 20:55 | מאת: ד"ר אילן לוי

למשה, לא לעולם חוסן וטוב שהתחלת לצחצח. אם הצחצוח מתבצע בצורה הנכונה הוא מביא רק תועלת

מנהל פורום טיפולי שיניים