כאבי ראש עם כאבי שיניים במקביל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

29/09/2014 | 23:54 | מאת: אבי

אני סובל כבר כשבוע מכאבי שיניים בקצה הלסת הימנית, ובמקביל לזה כאבי ראש באותו צד, ולפעמים במקומות אחרים בראש. בהתחלה היה לי חום, ולאחר תקופה של כמה ימים חזרו לי הכאבים והפעם עם חום נמוך שהגיע אף ל35.5. יצויין שתמיד כאבי הראש מופיע ביחד עם כאב השיניים. רציתי לדעת האם זה נראה לך כתוצאה מבקיעת שן וכדו', או בעיה אחרת. האם זה מקובל שיש כאבי ראש עם כאבי שיניים במקביל? תודה

30/09/2014 | 15:22 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאבי, בעיה בפה יכולה להתבטא גם בכאבי ראש. חום מופיע על רקע של תהליך דלקתי. לכן זה יכול להיות קשור

מנהל פורום טיפולי שיניים