סתימות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

17/09/2014 | 21:53 | מאת: ניצה

שלום דר , הלכתי לפני שבועיים לבדיקה שגרתית בבדיקה נמצא שיש לי מספר חורים שעלי לסתום , לפני שבוע עשיתי 2 סתימות ומאז אני סובלת מכאבים באיזור הזה לפעמים הכאב הוא בלי קשר לכלום ולפעמים זה כאשר אני אוכלת ולועסת ( יש להדגיש שכשהלכתי לביקורת לא חשתי בשום כאב ויש לי עוד מספר חורים שעליי לטפל בהם אבל אני לא יודעת אם כדאי לי כי עכשיו כואב לי מאוד ולא סבלתי לפני כן , האם זה סביר שאחרי שבוע אני מרגישה בכאב כזה ?

18/09/2014 | 09:33 | מאת: ד"ר אילן לוי

לניצה, התופעה של כאב בשן שעברה שחזור מוכרת ובמרבית המקרים חולפת בתוך כשבועיים. כדאי באמת להמתין עם המשך הטיפול עד שהכאב ירגע. יתכן שהרגישות ללעיסה נגרמת משחזור גבוה מדי. כדאי לחזור אל הרופא כדי שישייף את תוספת הגובה המיותרת

מנהל פורום טיפולי שיניים