טיפולים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/09/2014 | 19:53 | מאת: ענת

יש לי בעייה יש לי שן שעברה הארכת כותרת אני קצת לפני שיקום , והייתי שלשום אצל השיננית : יכול להיות שזה צירוף מקרים או שזה קשור , ומהיום התחילו כאב/רגישות באותה השן האם זה יכול להיות או שזה יכול להיות קשור שהשיננית נגעה בה , אני פשוט לא רוצה איזה תרופה כי שבועיים שוב עושים לי ניתוח הארכת כותרת בשן אחרת בצד שני , ופוחדת שקרה משהו ויצטרכו בסופו לעקור גם את השן הנ"ל מה כדאי לעשות?

15/09/2014 | 09:58 | מאת: ד"ר אילן לוי

לענת, יתכן שטיפול השיננית גרם לגרוי חוזר של המקום ולהתפתחות של הרגישות. לא נגרם נזק והרגישות תחלוף בהקדם

15/09/2014 | 12:40 | מאת: ענת

בקרוב עוד קצת יש ביקורת כדאי שיבדקו ליתר ביטחון את המקום הרגיש דלא קרה משהו שם?

מנהל פורום טיפולי שיניים