רגישות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/09/2014 | 17:27 | מאת: גל

שלום! מכיוון שיש לי רגישות בשיניים (גם בקידמיות וגם בניבים ששייפו לי) ביקשתי מהרופאה שתשים לי משחה שתקל, ולא רק שהיא שמה לי היא גם הביאה לי שפורפרת קטנה של החומר שעליו כתוב "דוגמית לרופא שיניים". השפורפרת היא של קולגייט ועליה כתוב Sensitive Pro Relief. בטיפול איתה היא מרחה לי אותה על השיניים הרגישות ושפשפה לי את השיניים במשהו שדמה למברשת שיניים חשמלית ואז שטפתי את הפה במים.. לאחר כשבוע פלוס הרגשתי שוב רגישות, אולי לא כמו בהתחלה אבל עדיין מציקה ומרחתי (וציחצחתי) עם האצבע את המשחה בלי לשטוף. עבר לדעתי שבועיים מאז וכשאני שותה קר אני עדיין מרגישה חוסר נעימות.. יש אפשרות למרוח שכבה די עבה על השן וללכת ככה לישון? שהפעולה תיעשה עד הסוף? זה תקין שכל שבועיים שלושה תוקף המשחה יורד? ואם כן- מאיפה אפשר להשיג עוד חומר כמו שהרופאה הביאה לי? (השפורפרת שקיבלתי נורא קטנה) או שאולי יש חומר שאתה ממליץ שיהיה יותר אפטיבי? תודה מראש על התשובה! גל.

08/09/2014 | 11:33 | מאת: ד"ר אילן לוי

לגל, המשחה המדוברת היא למעשה משחת שיניים וניתן להשיגה בכל פארם ולהשתמש בה כמשחת שיניים רגילה. למניעת הרגישות יש להוסיף ולהשתמש בה כטיפול יומיומי.

מנהל פורום טיפולי שיניים