כאבים ודימום מהחניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

05/08/2014 | 16:20 | מאת: חן

שלום רב. לאחרונה אני סובל מכאבים ודימום בחניכיים. הדימום קורה בעיקר כשאני משתמש בסילונית לאחר הצחצוח. כשאני מגיע עם הסילונית לאזור הבעייתי, יש תחושת כאב עזה והדימום מתחיל באופן מיידי. רציתי לשאול האם זו סתם בעיה חולפת והאם כדאי להפסיק את השימוש בסילונית באזור הבעייתי לעת עתה עד שיחלפו הכאבים? ראוי לציין שאני משתמש בסילונית כבר תקופה ארוכה, כך שאין זו תגובה טבעית של החניכיים לשימוש התחלתי בסילונית.

07/08/2014 | 16:14 | מאת: ד"ר אילן לוי

המקור לכאבים ולדימום הוא דלקת חניכיים ולכן חשוב דווקא במקומות אלו לשמור על הניקיון. יחד עם זאת, מכיוון שלמרות טיפולך המסור הופיעה הדלקת כדאי שרופא יראה במה המדובר

מנהל פורום טיפולי שיניים