שאלה בנושא ניקוי עמוק

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/07/2014 | 17:29 | מאת: רועי

שלום, השיננית העירה לי שצריך להבדק אצל רופא/מומחה חניכיים לגבי "ניקוי עמוק". רופא שיניים שהוא ידיד שלי אמר שבגיל צעיר (26) לא מקובל לעשות את זה. האם יש בכך משהו ? האם ניקוי עמוק והקצעת שורשים הם אותו הדבר ? תודה.

30/07/2014 | 16:10 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרועי, ההחלטה על ניקוי עמוק אינה תלויה בגיל אלא במצב החניכיים. אם הדלקת עמוקה יש צורך בניקוי עמוק. בד"כ לא קורה שמגיעים למצב כזה בגיל 26

31/07/2014 | 20:39 | מאת: רועי

הרופא בכללית והשיננית לא ממש טרחו להסביר אלא רק לומר כמה בעיות יש לי, נסיגת חניכיים ודלקות ושצריך ניקוי עמוק. רופא פרטי אחר אמר שמלבד הצטברות אבן קצת יותר מהרגיל אין משהו מיוחד ואפילו שביצעתי יום לפניו ניקוי אבן בכללית הוא ביצע לי ניקוי אבן יסוד וניקה הכל.

מנהל פורום טיפולי שיניים