כאב בעת אכילה ודימום מתחת לשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/07/2014 | 20:35 | מאת: עידן

שלום רב. לאחרונה כאשר אני אוכל משהו קשה או כמעט כל דבר בצד ימין, יש לי כאבים. אני לא מצליח להבחין אם הכאבים מהשן או מהחניכיים. ניסיתי לראות במראה מה יש שם - לא הבחנתי בדבר. בדר"כ ברוב היום זה הרגשה כאילו משהו תקוע שם. יש כאבים בזמן אכילה באזור וגם לאחר האכילה. היום העברתי אצבע באזור וגיליתי מעט דם. אשמח לתשובה אם ידוע לך מה זה, אם זה משהו שלא דורש טיפול ויעבור מעצמו או לגשת מיד לרופא שיניים. תודה רבה!

30/07/2014 | 16:21 | מאת: ד"ר אילן לוי

לעידן, אכן צריך לבדוק. יתכן שמדובר בדחיסת מזון. תעבור על המקום עם חוט דנטלי לאחר הארוחה ותראה אם יש שיפור

מנהל פורום טיפולי שיניים