כאבים לאחר חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/07/2014 | 07:25 | מאת: חגית

שלום, עברתי לפני חמישה ימים חידוש טיפול שורש. לפני כשלושה ימים התחלתי לקחת אנטיביוטיקה בשל כאבים חזקים שהתחילו. (מוקסיפן). הכאבים עדיין לא פסקו, והם חזקים מאוד ובלתי נסבלים, וכן החלה נפיחות. הרופא שביצע את הטיפול אינו בארץ ואיני יכולה להתייעץ אתו. האם הגיוני שחמישה ימים לאחר הטיפול הכאבים יהיו כה חזקים? תודה, חגית

30/07/2014 | 16:22 | מאת: ד"ר אילן לוי

לחגית, הכאבים יכולים להימשך עד שבועיים. אם הנפיחות גוברת אולי יש צורך בהחלפת האנטיביוטיקה

מנהל פורום טיפולי שיניים