שאלה על רופא בהסכם.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/05/2014 | 18:17 | מאת: אלכסנדר

שלום. הייתי רוצה לברר. יש לי ביטוח שיניים פרטי דרך מקום העבודה. הלכתי לרופא שיניים שרשום שהוא בהסדר עם חברת הביטוח. הרופא טען שלמרות שהוא בהסדר הוא עדיין לוקח 200 שקל על סתימה ובנוסף 100 שקל מחברת הביטוח. האמנתי לו. עשיתי אצלו סתימה קיבלתי קבלה בלי פירוט על מה שילמתי 200 שקל. כשפניתי לחברת הביטוח נאמר לי שלא הייתי צריך לשלם. מי צודק ? והאם זה תקין שעל הקבלה לא רשום על איזה טיפול שילמתי ? והאם זה תקין שבמרפאה עצמה אין מחירון לטיפולים שנעשים שם ? תודה מראש על כל מידע.

08/05/2014 | 10:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאלכסנדר, הפורום אינו מיועד לשאלה זו. אם הוא רופא בהסכם בדיקת האירוע צריכה להתבצע ע"י חברת הביטוח. אין הנחייה להצגת מחירון במרפאה.

מנהל פורום טיפולי שיניים