כאב בשן הטוחנת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/01/2014 | 23:30 | מאת: ליאת

שלום, היום ישבתי ליד השולחן וסגרתי את הלסת העליונה על התחתונה שהשן הטוחנת בלסת העליונה תהיה על התחתונה (הם נגעו אחת בשניה) היד שלי הייתה מונחת על השולחן ותוך כדי על הלסת התחתונה שלי כאילו היד נשענה על הלסת התחתונה(ליד הלחי) מישהי באה ונתנה מכה חזקה לשולחן (תוך כדי שהמרפק היה על השולחן והיד על הלסת התחתונה) הרגשתי שכל העוצמה עוברת לי לשן וגם הרגשתי מין זרם בשן ועד עכשיו היא כואבת לי. האם יש מצב שהיא נשברה או מתנדנדת? איזה נזק להיגרם מדבר כזה? האם זה יעבור לבד? מדובר בשן הטוחנת אחת לפני האחרונה. תודה רבה

30/01/2014 | 20:27 | מאת: ד"ר אילן לוי

לליאת, סביר להניח שהפגיעה בשן היא זמנית בבד. אבל אם בתוך 3 ימים לא יהיה שיפור משמעותי, גשי להיבדק.

מנהל פורום טיפולי שיניים