החלפת כתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

18/01/2014 | 20:35 | מאת: מירי

שלום, ברצוני להחליף 4 כתרים בשיניים קדמיות עליונות וכתר אחד צדדי (ליד הניב) בכתרי זירקוניה. לאחר שהייתי בייעוץ אצל רופא שיניים הוא המליץ לי להחליף את כל עשרת השיניים הקדמיות העליונות (כתרים+שיניים בריאות) בכתרי זירקוניה בכדי שהחיוך יראה אסתטי. אני לא רוצה לוותר על השיניים הבריאות הן נראות טוב וצריכות רק מעט הלבנה. האם לדעתכם עליי לוותר עליהן? האם לאחר הלבנה הן אמורות להשתלב טוב עם כתרי זירקוניה? אשמח לקבל את דעתכם בעניין. תודה ושבוע טוב.

20/01/2014 | 10:50 | מאת: ד"ר אילן לוי

למירי, אסתטיקה היא עניין אישי. אם השיניים האחרות נראות לך בסדר, חבל לפגוע בהן, גם אם כתרי זירקוניה יהפכו אותן ליפות יותר. טיפול להבהרת שיניים אכן יכול לשפר את המראה.

21/01/2014 | 11:14 | מאת: מירי

תודה רבה!

מנהל פורום טיפולי שיניים